Leren: scholingen, opleidingsplaatsen, stages en omscholen

Bij Zorroo zijn we altijd op zoek naar nieuwe collega’s die de ambitie hebben om zich te blijven ontwikkelen. We investeren graag in jouw talenten en persoonlijke groei. Met scholingen, opleidingsplaatsen, stages en omscholen haal je bij ons het beste uit jouw carrière.

Scholingen

Als je bij Zorroo werkt, dan helpt een uitgebreid aanbod scholingen jou om je verder te ontwikkelen. Denk aan algemene scholingen op het gebied van reanimatie of laaggeletterdheid. Ook zijn er diverse scholingen gericht op bepaalde vakgebieden. Er zijn volop mogelijkheden voor jou.

Opleidingsplaatsen

Bij onze huisartsen zijn er diverse opleidingsplaatsen voor huisartsen in opleiding (AIOS). Daarbij maak je uitgebreid kennis met de Huisartsenpost Oosterhout en Zorroo. Neem bij interesse contact op met Frank Gerritsen, opleidingscoördinator, via f.gerritsen@aandedonge.nl.

Ook zijn er opleidingsplaatsen voor functies zoals spreekuur ondersteuner huisarts (SOH), verpleegkundig specialist (VS), praktijkondersteuner (POH) Somatiek, GGZ, Ouderenzorg en Jeugd. Laat het ons weten als je hiervoor belangstelling hebt.

Stages

De meeste huisartsenpraktijken en Huisartsenpost Oosterhout zijn erkende leerbedrijven voor de MBO-opleiding doktersassistent. Bekijk onze stageplekken voor een doktersassistent op  s-bb.nl en stagemarkt.nl.

Ook zijn er regelmatig stageplekken voor andere functies bij al onze bedrijfsonderdelen. Informeer naar jouw mogelijkheden.

Omscholen

Veel huisartsenpraktijken zoeken nieuwe doktersassistenten. Wil jij ander werk doen en lijkt het je leuk om de spil te zijn binnen een huisartsenpraktijk? School je dan om met een BBL-opleiding (2-3 dagen werken en 1 dag school). Wij matchen je graag met een van onze huisartsenpraktijken.

Zij-instromers voor andere functies zijn ook van harte welkom.

Heb je vragen over onze scholingen, opleidingsplaatsen, stages en omscholen? Wij helpen je graag.

Sabine van Kemenade

HR en Kwaliteit