Werken als waarnemend huisarts bij Huisartsenpost Oosterhout

Wil jij als waarnemer werken bij een huisartsen spoedpost? Huisartsenpost Oosterhout is altijd op zoek naar enthousiaste waarnemend huisartsen. Ontdek wat we jou te bieden hebben.

Hoge betrokkenheid huisartsen

Huisartsenpost Oosterhout biedt acute huisartsenzorg buiten kantooruren. De huisartsen spoedpost maakt deel uit van Zorroo. Dit zorgt voor een hoge betrokkenheid van huisartsen en een krachtige samenwerking met de huisartsenpraktijken. Zo bieden we 24/7 huisartsenzorg als verlengstuk van de eigen huisarts. Ook is een eigen apotheek verbonden aan Huisartsenpost Oosterhout.

Sterk in kwaliteit en innovatie

De beste kwaliteit van zorg staat voorop bij Huisartsenpost Oosterhout. Ons team van triagisten is gemotiveerd en wordt continu geschoold. We hebben een eigen expertgroep en voeren met daadkracht en snelheid innovaties door. Door het gebruik van videoconsult en digitale triage zorgen we voor optimalisering van de 24/7 toegankelijkheid. Hierin lopen we vooruit op landelijke ontwikkelingen. Om de zorg te verstevigen werken we nauw samen met zorgpartners.

Kleinschalig en laagdrempelig

Onze kleinschalige huisartsen spoedpost biedt spoedzorg waarbij de patiënt centraal staat. Als huisarts heb je een centrale rol en sta je samen met de triagist aan het roer. De triagist heeft volop ruimte om eigen vakkennis in te zetten door onze eigen erkende werkwijze van urgenties bepalen. Wij werken samen in een hecht team waarin iedereen elkaar kent en ideeën altijd welkom zijn. We zijn open naar elkaar en hebben veel werkplezier.

Lees meer

Oriënterend gesprek

Wil je meer weten over Huisartsenpost Oosterhout en wat deze voor jou kan betekenen? Neem contact op met onze huisartsen spoedpost.

Dayenne van Hulst

Manager Huisartsenpost Oosterhout

Aanmelden

Wil jij je direct aanmelden? Vul het formulier in, dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.