Werken als huisarts

Ben jij huisarts en wil je aan de slag binnen een huisartsenpraktijk? Er zijn volop mogelijkheden voor jou bij onze huisartsenpraktijken in de regio Oosterhout. Ontdek jouw voordelen bij Zorroo.

Huisartsenzorg in het groen

Een landelijke omgeving. Bourgondische plattelandssteden en gezellige dorpen. Het leven is goed in de regio Oosterhout. Daar maken wij bij Zorroo gretig gebruik van. Je kunt bij ons aan de slag bij zowel grote groepspraktijken als kleine dorpspraktijken. Elke praktijk heeft een eigen identiteit. Zonder de drukte van de grote stad. Wel met de dynamiek van steden in het groen.

Ruimte voor de mens

Binnen de Zorroo regio tref je een gevarieerde doelgroep. Geen dag is daardoor hetzelfde. Het echte huisartsen vak staat centraal bij onze praktijken. We begeleiden de patiënt persoonlijk in alle fases van zijn of haar leven. Daarbij maken we echt tijd voor de patiënt. Dat zorgt voor ruimte om je vak op een zinvolle manier uit te oefenen. Met een goede balans tussen werk en privé.

Individueel sterk, samen beter

Binnen de huisartsenpraktijken varen we een eigen koers. Tegelijkertijd profiteren we van de collectieve ondersteuning door het kleinschalige Zorroo. Hierdoor is er ruimte om elkaar te steunen, voor ontlasten en individuele behoeftes. Er zijn verschillende expertgroepen die werken aan kwaliteit en innovatie. Ook zijn er korte lijntjes met bedrijfsonderdelen zoals praktijkmanagement, flexpool, anderhalvelijnszorg en huisartsenpost.

Uitgelichte ervaringsverhalen

Bekijk de video’s voor een kijkje achter de schermen bij onze huisartsen.

Daan Haverkamp

Praktijkhoudend huisarts

Anniek Baijens – van Haren

Praktijkhoudend huisarts

Uitgelichte vacatures

Lees meer

Oriënterend gesprek

Wil je meer weten over wat Zorroo voor jou kan betekenen? In een oriënterend gesprek kun jij al je vragen stellen. Neem hiervoor contact op met onze huisartsen.

Merel Bekker

Huisarts
Huisartsenpraktijk Pasteur

Wendy Hendrikse

Huisarts
Huisartsen De Beiaard

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.