Over Zorroo: bedrijfsonderdelen, locaties en kernwaarden

Zorggroep Regio Oosterhout & Omstreken (Zorroo) is een grensverleggende organisatie van ruim 70 aangesloten huisartsen. Zorroo is hét aanspreekpunt voor 24-uurs huisartsenzorg aan ruim 155.000 patiënten in de regio. Onze slogan luidt: ‘Samen beter, voor jou en de huisartsenzorg’ – en dat is precies waar wij voor gaan. Samen met elkaar zijn we vastbesloten om niet alleen de huisartsenzorg binnen de regio Oosterhout te verbeteren, maar ook om het beste uit jouw carrière te halen.

Huisartsenzorg in de volle breedte

Zorroo staat voor ruim 35 huisartsenpraktijken, Zorroo Zorg, Zorroo Zorg & Welzijn, ZorrooPLUS en Huisartsenpost Oosterhout. Samen maken wij ons sterk voor een breed aanbod 24/7 huisartsenzorg en de daaraan verbonden eerstelijnszorg. Daarbij is er een nauwe samenwerking met zusterorganisatie ZoHealthy. In de regio Oosterhout is er één aanspreekpunt voor alles wat met regionale huisartsenzorg te maken heeft.

Sterk in kwaliteit en innovatie

Zorroo gaat altijd voor de beste kwaliteit van zorg. Innovatie is daarbij essentieel. Met een open vizier kijken we naar kansen. Of we creëren zelf mogelijkheden om te vernieuwen. Dat doen we met daadkracht en snelheid. Daarbij hebben we een eigen visie op zorg en een flinke portie lef. Niet voor niets lopen we vooruit op landelijke ontwikkelingen.

Samenwerken aan gezondheid

Bij Zorroo heerst een sterke saamhorigheid. Met elkaar vormen we een hechte organisatie met hart voor de zorg. Om de beste zorgkwaliteit te garanderen pakken we een sturende rol bij het verbinden van zorgpartners in de regio. Daarbij we zijn open en toegankelijk. Zo ligt onze focus op samenwerkingsverbanden met ketenpartners, zorgverzekeraars, gemeenten, sociaal domein en de tweedelijnszorg. 

Regio Oosterhout

Onder de regio Oosterhout vallen Den Hout (NB), Dongen, Drimmelen, Geertruidenberg, Hooge Zwaluwe, Lage Zwaluwe, Made, Molenschot, Oosteind, Oosterhout (NB), Raamsdonk, Raamsdonksveer, Rijen, ‘s Gravenmoer, Sprang-Capelle, Terheijden, Wagenberg, Zevenbergen en Zevenbergschen Hoek.

Onze bedrijfsonderdelen

Huisartsenpraktijken

Bij Zorroo zijn ruim 35 huisartsenpraktijken uit de regio Oosterhout aangesloten. Onze gezamenlijke missie: het bieden van de best mogelijke patiëntenzorg.

Zorroo Zorg

Zorroo Zorg organiseert zorg op maat op het gebied van chronische zorg, Basis GGZ en ouderenzorg. Ook ontzorgt Zorroo Zorg de aangesloten huisartsenpraktijken bij zorg gerelateerde taken.

Zorroo Zorg & Welzijn

Zorroo Zorg & Welzijn organiseert zorg op maat op het gebied van jeughulp. Ook wordt jeugdhulp geboden aan jeugdigen en ouders / verzorgers met een hulpvraag op het gebied van opgroeien, opvoeden en gezondheid.

ZorrooPLUS

ZorrooPLUS biedt gespecialiseerde huisartsenzorg dicht bij huis. Huisarts, kaderhuisarts en medisch specialist werken slim met elkaar samen. Voor sommige klachten is het namelijk niet altijd nodig om naar het ziekenhuis te gaan.

Huisartsenpost Oosterhout

Huisartsenpost Oosterhout biedt spoed huisartsenzorg bij dringende medische zorgvragen in de avond, de nacht, het weekend en tijdens officiële feestdagen in de regio Oosterhout en omstreken.

ZoHealthy

ZoHealthy is een zusterorganisatie van Zorroo en maakt zich sterk voor een gezonde samenleving. ZoHealthy biedt de volgende labels: Leefstijl en Preventie, Praktijkmanagement en Flexpool.

Onze locaties

In het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC) vind je Zorroo Zorg, Zorroo Zorg & Welzijn en een aantal aangesloten huisartsenpraktijken. Ook zijn hier een aantal zorgpartners gevestigd, zoals o.a. het Diagnostisch Centrum Amphia/SHL, Psychologenpraktijk Oosterhout, Regiokantoor van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), Thebe Thuiszorg, Hallux podotherapie Oosterhout, BeweegExpertise fysiotherapie en de Service Apotheek Pasteurlaan.

Op hetzelfde terrein als het Zorroo Eerstelijns Zorg Centrum (EZC) vind je aan de Pasteurlaan 9a de Huisartsenpost Oosterhout. Ook ZorrooPLUS is in het gebouw van de huisartsenpost gevestigd.

In de Gekroonde Bel vind je ZoHealthy en Zorroo Zorg & Welzijn. Ook zijn hier een aantal zorgpartners gevestigd, zoals Stroomlijn psychologenpraktijk. Ook zijn de ruimtes van de Gekroonde Bel voor verhuur beschikbaar en bieden ze ruimte aan 10-50 personen.

Onze kernwaarden vormen het fundament van ons succes. Als jij op zoek bent naar een inspirerende werkomgeving waar jouw talenten goed tot zijn recht komen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Doelgerichtheid

Wij streven steeds naar heldere en transparante doelen met een sterke focus op de best mogelijke huisartsenzorg.

Innovatie

Wij omarmen vernieuwing en zoeken continu naar vooruitstrevende oplossingen om de zorg voor patiënten te verbeteren.

Eigen regie

Wij moedigen zelfstandigheid aan, waarbij zowel patiënten als medewerkers de kracht hebben om hun gezondheid en werk in eigen hand te nemen.

Daadkracht

Onze aanpak is proactief, doortastend en besluitvaardig, altijd gericht op tastbare resultaten in de huisartsenzorg.

Visie

Onze visie is het vormgeven van toekomstbestendige huisartsenzorg, gedreven door de gezondheid van patiënten en de ontwikkeling van onze medewerkers.

Kwaliteit

De beste kwaliteit van huisartsenzorg voor patiënten staat bij ons voorop. We zorgen altijd voor persoonsgerichte en toegankelijke zorg.

Saamhorigheid

Samenwerken aan gezondheid is wat ons sterk maakt. Met elkaar vormen we een hechte organisatie met hart voor de huisartsenzorg.

Onze vacatures

Ben je na het lezen over Zorroo nieuwsgierig geworden naar een carrière bij ons? Bekijk dan snel onze openstaande vacatures. Misschien ontmoeten wij je dan binnenkort op één van onze locaties.

Veelgevraagde functies

Wil jij in de huisartsenzorg werken? Bij ons staan er regelmatig vacatures open voor functies zoals doktersassistent, praktijkondersteuner, huisarts en praktijkhouder. Bekijk wat Zorroo voor jou kan betekenen.