Werken als praktijkhouder

Overweeg jij als huisarts om een eigen praktijk te starten? Bekijk wat Zorroo in de regio Oosterhout voor jou kan betekenen.

Huisartsenzorg in het groen

Een landelijke omgeving. Bourgondische plattelandssteden en gezellige dorpen. Het leven is goed in de regio Oosterhout. Daar maken wij bij Zorroo gretig gebruik van. Je kunt bij ons aan de slag met zowel een grote groepspraktijk als een kleine dorpspraktijk. Elke praktijk heeft een eigen identiteit. Zonder de drukte van de grote stad. Wel met de dynamiek van steden in het groen.

Ruimte voor de mens

Binnen de Zorroo regio tref je een gevarieerde doelgroep. Geen dag is daardoor hetzelfde. Het echte huisartsen vak staat centraal bij onze praktijken. We begeleiden de patiënt persoonlijk in alle fases van zijn of haar leven. Daarbij maken we echt tijd voor de patiënt. Dat zorgt voor ruimte om je vak op een zinvolle manier uit te oefenen. Met een goede balans tussen werk en privé.

Individueel sterk, samen beter

Binnen de huisartsenpraktijken varen we een eigen koers. Tegelijkertijd profiteren we van de collectieve ondersteuning door het kleinschalige Zorroo. Hierdoor is er ruimte om elkaar te steunen, voor ontlasten en individuele behoeftes. Er zijn verschillende expertgroepen die werken aan kwaliteit en innovatie. Ook zijn er korte lijntjes met bedrijfsonderdelen zoals praktijkmanagement, flexpool, anderhalvelijnszorg en huisartsenpost.

Uitgelichte ervaringsverhalen

Bekijk de video’s voor een kijkje achter de schermen van onze praktijkhoudende huisartsen.

Daan Haverkamp

Praktijkhoudend huisarts

Anniek Baijens – van Haren

Praktijkhoudend huisarts

Samen aan de slag met jouw wensen

Zorroo ontzorgt huisartsen die een eigen praktijk willen starten in de regio Oosterhout maximaal.
Hieronder vind je tools om vooruit te komen. Jij bepaalt zelf wat je nodig hebt.

Oriënterend gesprek

Wil je weten wat Zorroo voor jou kan betekenen? SteI je vragen in een oriënterend gesprek. We zetten graag samen de mogelijkheden op een rijtje. 

Matchmaking

Zorroo heeft een overzicht van alle praktijkhouders in de regio Oosterhout die hun praktijk willen overdragen. Samen met jou zoeken we naar een goede match.

Nulpraktijk

Zorroo biedt jou de mogelijkheid om een nulpraktijk te starten in de regio Oosterhout. We helpen je graag op weg. 

Mentor

Zorroo biedt jou bij het opstarten van een eigen praktijk een mentor. Huisartsen Ingrid van Erk en Loet Birker zijn ervaren en begeleiden je van A tot Z bij jouw traject.

Huisvesting

Zorroo adviseert en begeleidt je bij het verbouwen van praktijkruimte of over nieuwbouw van een praktijk. Graag helpen we je verder.

Bedrijfsvoering

ZoHealthy Praktijkmanagement ontzorgt je bij bedrijfsvoering en andere niet-zorg gerelateerde werkzaamheden in jouw praktijk.

Lees meer

De Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV) biedt scholingen en uitgebreide informatie over het starten van een eigen (nul)praktijk.

Maak een afspraak

Laat ons weten waar je meer over wilt weten. Wij nemen dan contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

Naam
Informeer mij over:
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Dit formulier is beveiligd met reCAPTCHA. Het privacybeleid(opent in nieuw tabblad) en de servicevoorwaarden(opent in nieuw tabblad) van Google zijn van toepassing.